Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

Skötsel och rengöring

Här finner du produkter från Natural Dog Company som lever upp till sitt namn. Endast organiska, veganska och naturliga ingredienser används i deras produkter. Dess ingredienser är välforskat och noggrant utvalda baserat på deras djupa läkande och skyddande egenskaper. De rekommenderas av veterinärer världen över, Natural Dog Company produkter är stolt handgjorda i USA. Varje husdjur förtjänar att leva ett långt, glatt, smärtfritt och hälsosamt liv. Din hund kommer tacka dig!

Läderbalsam, kådsalva, jägarliniment, beckolja och rengöring för de flesta produkter finner ni hos Raddnacollection.com - Bara det bästa!
Mjukgörande och skyddande läderbalsam för dina läder och skinnprodukter, smörj in ditt hundhalsband eller koppel direkt när du får din leverans så får det ett extra skydd mot väder och vind.  

Vi har även Kådsalva som är bra för torra såriga tassar eller din egen hud. Hjälper mot exem, narig hud och självsprickor. Jägarliniment för alla ömmande muskler samt naturens egen parfym, beckolja. Allt med naturliga ingredienser från Norrland!

Vi har bra läderbalsam som vi rekommenderar att du smörjer in dina hundhalsband och hundkoppel med för längre hållbarhet och skydd. Går även att använda till dina övriga skinn och läderprodukter som soffor, kläder, skor, väskor samt även till hästens tillbehör som sadel träns m.m.
Vi säljer även Fix Universal som är ett allrengöringsmedel som går att använda till det mesta ni har i hemmet, båten samt i er husvagn/husbil.

Allt detta hittar du hos oss på Raddnacollection.com - Bara det bästa!