Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

Natural Dog Paw Soother
269 SEK

Natural Dog Paw Soother är en organisk, vegan, 100% naturlig örtbaserad blandning av butter och speciella plantoljor. Denna naturliga tassbalsam är speciellt utformad för att läka grova, flakiga, torra hundtassar. Paw Soother tassalva är också perfekt för behandling av paw pad hyperkeratosis, så kallad "hårig tass". 

Paw Soother är en tassalva som är idealisk för att lindra, torra, flakiga, grova och spruckna tassar. (Hyperkeratosis of Paw) allergisymptom, och använd salvan för att få skinande tassar vid hundutställning, den gör din hunds tassar mjuka och skyddade vid extrema väderförhållanden, används för minska ärr på din hund, och för torra armbågar på hundar. 

Vi använder ofta Natural dogs Paw Soother tassalva vid torra kalla vintrar för att hålla hundarnas tassarna smidiga och fina. 

Paw Soother tassalva läker, fuktar och närmar sig huden - gör hundens tassar smidiga och friska igen. Du kommer att se märkbara resultat efter bara en användning! Denna produkt rekommenderas starkt; din hund kommer tacka dig.

Användning

Natural dogs paw soother tassalva är enkel att använda, om du använder stick tar du bara bort locket snurra så den kommer upp lite och låt den skyddande salvan glida över din hunds tassar. Tassarna kommer att vara smidiga direkt efter applicering så det rekommenderas att tillåta tid för att det ska torka. att lägga på den på tassarna innan ni går i säng är ett tips, då är din hund avslappnad, redo att sova hela natten och kroppen går in i regenereringsläget för att läka över natten. 

Desto oftare du kan applicera Paw Soother tassalva på din hunds tassar desto bättre. Vi rekommenderar att du använder den 2-3 ggr/dag till att börja med och minskar eftersom besvären minskar. Gör du det förebyggande räcker det att applicera några ggr i veckan men bäst verkan får du om du lägger på varje kväll. Bäst är att göra det före sänggående då kroppen läker och salvan hinner gå in i tassen ordentligt. 

Tips
Många använder babysockor över tassarna efter att ha applicerat Paw Soother tassalva för att förhindra att hunden slickar samt skapa en bra miljö så att tassarna absorberar de naturliga ingredienserna och oljorna. 


Ingredienser:

ORGANIC COCONUT OIL | deeply penetrating moisturizer, proven analgesic, anti-inflammatory and anti-fungal
ORGANIC CUPUACU BUTTER | rich in phytosterols, polyphenols, fatty acids, improved elasticity & hydration
ORGANIC HEMPSEED OIL |potent antioxidant with prostaglandin mediating and anti-inflammatory properties
ORGANIC JOJOBA OIL | bacteriostatic fungicidal moisturizer that mimics skin’s sebum, rich with minerals
CANDELILLA WAX | vegan alternative to beeswax with high ester, fatty acid and moisture retaining properties
CALENDULA EXTRACT | extremely soothing, softening, healing, antioxidant with antibacterial properties
CAJEPUT ESSENTIAL OIL | contains cineole which is highly antiseptic, analgesic, fungicidal and vulnerary
NATURAL VITAMIN E | extreme antioxidant, preservative, boosts collagen production and cell regeneration
CHAMOMILE | remarkable medicinal properties, terpenoids that heal wounds, soothing for skin irritations
ROSEMARY EXTRACT | natural preservative, tannins, anti-inflammatory, powerful antioxidant, disinfectant