Raddna Collection

Om oss

Vi är ett litet familjeföretag som har en passion och kärlek för alla djur men framförallt för hundar. VI har haft hundar i större delen av våra liv och kommer förmodligen alltid ha minst en fyrbent kompis här hemma.

Vi har också ett stort mode och inredningsintresse och tycker om god kvalitet och design, detta vill vi skall synas i våra produkter! Vi känner stolthet i att våra produkter har mycket god kvalitet och hållbarhet samt andas exklusiv och smakfull design. 

Vi startade detta företag för vi kunde inte finna produkter som motsvarade våra krav och ville tillverka produkter som håller för väder,  vind och starka vilda hundar men samtidigt är snyggt designade.  Om du vill ha ett handplockat sortiment med exklusiv och vacker design samt tillverkning av högsta kvalitet,  kommer du älska de produkter vi tillhandahåller hos Raddna Collection. 

Raddna betyder "bästa vän" på en lulesamisk dialekt och står för alla älskade hundar jag haft, har och kommer att ha. Samt även för alla er Raddnafans älskade husdjur. 

Vi har stor hund och vet vad som krävs av ett koppel eller hundhalsband för att kunna hålla den enorma styrkan från en så kraftfull hund som en mastiff. Vi vet även att det ställer höga krav på hållbarheten på stenar och nitar som pryder produkterna. Detta gör oss övertygade om att vi vet vad som krävs och att våra produkter motsvarar dessa krav och kan varmt rekommendera våra produkter till alla er som vill ha vackra produkter som håller mycket länge. Alla våra Raddna Collection hundhalsband för stora hundar är nylonförstärkta inuti för en ökad styrka och tål mycket stor kraft. Och alla ni som har mindre hundar och ej behöver nylonförstärkning kan njuta av den goda kvalitet som finns i alla våra Raddna Collection produkter.  

Vår Elk Collection är såklart gjord i älgskinn och är väldigt mjukt men ändå hållbart, den har även lite tunnare vaddering än de från Raddna Collection. De kommer i svart älgläder med vaddering i flera fina färger.

Vi vill gärna att det skall finnas något för alla, från den minsta chihuahuan till stora molosser. Hör gärna av er med feedback om ni ej hittar storlek som passar. Vi kan alltid ta emot beställningar och blir det efterfrågan efter större eller mindre storlekar tillverkar vi de modellerna i fler varianter. 

Vi arbetar konstant med idéer om ny design och kommer uttöka med modeller och storlekar eftersom.


Om ni saknar något eller vill ge oss feedback om design eller annat vill vi gärna höra av er! Sänd ett email till info@raddnacollection.com


Lägg gärna upp bilder på instagram och tagga med #raddnacollection så kan era hundar synas på @raddnadog

Historien bakom Raddna Collection

Jag heter Åsa är grundare till Raddna Collection och har alltid älskat hundar! Fick min första hund när jag var 11 år, en tibetansk terrier som var helt underbar. Jag var ute och tränade henne varje dag och all vardagslydnad stod jag för. Familjen hjälptes åt med promenader men hon var alltid mitt ansvar och det ansvaret tog jag på allvar. Sedan har jag hjälpt grannar med deras hundträning och hundrastning så stort hundintresse har funnits med mig från början. Sedan har det blivit en hel del hundar genom åren,  allt från tibetansk spaniel som är den minsta rasen jag haft till Cane Corso som är den största. 

Jag har nu min andra Cane Corso och tanken på att starta något för hundar startade med min första CC Atlas. Jag som även har stort mode och inredningsintresse ville även ha snygga halsband och koppel i god kvalitet  till honom. Men jag hade lite svårt att finna det jag ville ha. Jag ville ha snygga, eleganta och tuffa halsband gärna med mjuk vaddering och mässing. Mässing för att jag tyckte det var väldigt snyggt på min hund som var rödbrindle i färgen, men även för att det är ett bra och hållbart material. Hittade ett jag gillade, rätt dyrt men det var det värt! Det första halsbandet är grunden till min idé. Och min Atlas den trognaste vän jag haft pryder vårt fina Atlasmärke som hänger på alla produkter. 

Har tänkt rätt länge på detta och har de senaste åren letat efter någon som kan tillverka produkterna i den hållbarhet och kvalitet jag önskar. Fann en tillverkare och detta året har allt gått fort och min dröm har nu blivit verklighet, första kollektionen är här och den är verkligen allt jag önskade. Snygg, stark och hållbar.

Namnet Raddna är från en liten Lulesamisk dialekt och betyder "bästa vän" och det tycker jag passar mycket bra.

Jag har mina rötter i Norrbotten och det syns i namnen på produkterna men även på designen då jag har tagit min inspiration från den vackra naturen uppe i norr. Allt från midnattsolen, till norrsken och gnistrande snö på vintern. En del av mitt hjärta finns alltid kvar där uppe trots att jag sedan många år bor i Stockholm. Jag har kvar min familj och vänner i Norrbotten och försöker åka upp så ofta jag kan. 

Nu har jag min andra Cane Corso och han är ett riktigt energiknippe som ställer stora krav på sina halsband och koppel, han testar allt med stort allvar. Han är en helt underbar unghund, energifylld, glad men med en hel del skärpa och vakt som den gårds och vakthund han ska vara och är. Att han dessutom är väldigt vacker är en bonus.

Vår hund kommer från Mamarzzas Kennel , där finns ett helt team av härliga Cane Corsos av alla storlekar och de tillhör vårt Cane Corso Team. Kennel Mamarazza hittar ni här