Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

Om oss

Vi är ett litet familjeföretag som har en passion och kärlek för alla djur men framförallt för hundar. 

Vi har också ett stort mode och inredningsintresse och tycker om god kvalitet och design, detta vill vi skall synas i våra produkter! Vi känner stolthet i att våra produkter har mycket god kvalitet och hållbarhet samt andas exklusiv och smakfull design. 

Vi startade detta företag för vi kunde inte finna produkter som motsvarade våra krav och ville tillverka produkter som håller för väder, vind och vilda hundar i en snygg design. Om du vill ha ett handplockat sortiment med exklusiv och vacker design samt tillverkning av högsta kvalitet,  kommer du älska de produkter vi tillhandahåller hos Raddna Collection. 

Raddna betyder "bästa vän" på en lulesamisk dialekt och passar fint då hunden är vår bästa vän.

Vi arbetar konstant med idéer om ny design och kommer uttöka med modeller och storlekar eftersom.


Om ni saknar något eller vill ge oss feedback om design eller annat vill vi gärna höra av er! Sänd ett email till [email protected]


Lägg gärna upp bilder på instagram och tagga med #raddnacollection så kan era hundar synas på @raddnadog

Historien bakom Raddna Collection

Namnet Raddna är från en liten Lulesamisk dialekt och betyder "bästa vän" och det tycker jag passar mycket bra.

Jag har mina rötter i Norrbotten och det syns i namnen på produkterna men även på designen då jag har tagit min inspiration från den vackra naturen uppe i norr. Allt från midnattsolen, till norrsken och gnistrande snö på vintern. En del av mitt hjärta finns alltid kvar där uppe trots att jag sedan många år bor i Stockholm. Jag har kvar min familj och vänner i Norrbotten och försöker åka upp så ofta jag kan. 

Har alltid haft hund ända sedan jag var liten och när jag sedan köpte min första Cane Corso Atlas hittade jag ett brett vackert halsband som han använde länge och jag älskade det.  När jag sedan skaffade min andra CC Enzo, upptäckte jag att det fanns ett hål i marknaden, hållbara halsband i snygg design fanns inte. Speciellt inte till stora hundar och ville man ha detaljer som nitar och stenar ja då höll dessa bara en liten stund i tuff användning. 

Då väcktes tanken på allvar till att starta egen tillverkning, vårt fina hängsmycke som vi kallar Atlashänget är en bild på min Atlas som var grunden till denna företagsidé.

Nu har jag min andra Cane Corso och han är ett riktigt energiknippe som ställer stora krav på sina halsband och koppel, han testar allt med stort allvar. Han är en helt underbar hund, energifylld, glad men med en hel del skärpa och vakt som den gårds och vakthund han ska vara och är. Att han dessutom är väldigt vacker är en bonus.

Vår hund kommer från Mamarzzas Kennel , där finns ett helt team av härliga Cane Corsos av alla storlekar och de tillhör vårt Cane Corso Team. Kennel Mamarazza hittar ni här.

Hösten 2018 kom Franska Bulldoggen Märta in i vårt liv. Hon är en sportig variant av fralla och en dam med mycket attityd, hon och Enzo är bästa vänner och viker inte från varandras sida. Han älskar henne, hon älskar honom och vi älskar dom!