Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

Wilmas Kådsalva


Produkten är tyvärr slut i lager. Sänd ett mail om du önskar bevaka eller få info om varan eventuellt går att beställa.

Söker du salva mot torra eller såriga trampdynor på din hund eller katt. Har du själv eller någon du känner torrsprickor, exem, torr och narig hud eller har småsår - då har du kommit rätt! Hos Raddnacollection.com hittar du kådsalva gjord av grankåda.
Kådsalvan gjord av grankåda är oöverträffad när det gäller att få bukt med förhårdnader och självsprickor. Den är också ytterst verksam mot exem, klåda, torr och narig hud samt småsår.
Har du en jakthund eller sällskapshund med ömmande tassar så är trampdynorna snart som nya igen.

Kådsalvan kommer i en vacker handgjord näverburk om 70 gram. En finfin presentartikel
Innehåller enbart ister, grankåda och bivax enligt det gamla hederliga receptet.


Information:
Grankåda har i långa tider betraktats som ett av de främsta naturläkemedlen. Och att göra salva baserad på denna är ett naturmedel med mycket gamla traditioner.

Färsk flytande kåda lade man förr direkt på huden som plåster. Blandad med talg blev den salva på skavsår och större skrubbsår, för smärre sår var den för dyrbar.
Ren eller blandad grankåda ansågs särskilt effektivt på självsprickor. Färsk grankåda har också ett grundmurat rykte om sig att vara en effektiv hjälp att dra ut stickor ur huden.

Kådsalvan är oöverträffad när det gäller att få bukt med förhårdnader och självsprickor. Den är också ytterst verksam mot exem, klåda, torr och narig hud samt småsår.
Har du en jakthund med ömmande tassar så är trampdynorna snart som nya igen.


Wilma Naturprodukter är ett litet familjeföretag i södra Lappland som sedan början av 80-talet sysslat med insamling, förädling och tillverkning av ett antal naturnära produkter.