Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

Kalix Mini Hundhalsband - Svart/Mässing


Produkten är tyvärr slut i lager. Sänd ett mail om du önskar bevaka eller få info om varan eventuellt går att beställa.

Nykomling!
Vårt populära Kalix hundhalsband i en mindre variant, det är 3.2 cm brett och passar då även lite mindre hundar samt de som inte vill ha så brett halsband. 

Vårt Kalix Mini Hundhalsband är ett tufft och elegant hundhalsband i svart samt mörkbrunt premiumläder med vackra diamantformade nitar i mässing som pryder det. Det är även fullt vadderat i mjukt svart läder för hållbarhet, vackert utseende och komfort för din hund. Det andas kvalitet och elegans och kommer få huvuden att vända sig när er hund bär det. D-ringen är placerad i mitten av halsbandet och går helt runt halsbandet men innanför vadderingen för extra hållfasthet, komfort och säkerhet. Alla våra större halsband har även nylonband inuti för extrem hållfasthet och säkerhet. 

Det har vårt vackra Atlaslogo märke fäst i en av ringarna samt vår logo inpräntad i lädret.

Kalix Mini Hundhalsband är testat av vårt egna Cane Corso team. 

Vi rekommenderar att ni smörjer in ert hundhalsband med läderbalsam direkt vid leverans. Detta gör att ni skyddar mot väta samt uttorkning och förlänger hållbarhet samt utseende. Ni kan komplettera med våra fina läderbalsam som även går att använda till de flesta skinn och läderprodukter.
50x3,2 cm = 40 - 45 cm
55x3,2 cm = 45 - 50 cm
60x3,2 cm = 50 - 56 cm