Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

Rosvik Hundhalsband
499 SEK

Rosvik Hundhalsband - Rosvik Collar är ett nytt hundhalsband för våren i vårt sortiment. Det är ett väldigt elegant halsband i svart vegetabiliskt garvat svart läder med svart vaddering och ett vackert kedjeliknande mönster av mässing som design. Det är fullt vadderat för att skona din hunds päls och kan bäras av alla hundraser även nakenhundar. Fästen samt D- ring som är placerad fint i mitten av halsbandet är i mässing och det har vårt Atlasmärke fäst vid sidan som ett dekorativt smycke. Våra halsband är av väldigt god kvalitet och håller för alla väder samt åldras vackert med tiden. 

Halsbandet är 2.5cm brett och finns i storlekar mellan 40, 45, 50 cm. 


Vi rekommenderar att ni smörjer in ert halsband med läderbalsam direkt vid leverans. Detta gör att ni skyddar mot väta samt uttorkning och förlänger hållbarhet samt utseende. Ni kan komplettera med våra fina läderbalsam som även går att använda till de flesta skinn och läderprodukter. 

Måttangivelser totallängd samt innerhål till ytterhål. (Mått exklusive spännet.) Som exempel: Om du mäter din hunds hals och den är 37 cm bör du välja storlek 45 cm i halsband. 

45x2.5 cm = 35 - 40 cm
50x2.5 cm = 40 - 45 cm
55x2.5 cm = 45 - 50 cm