Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

Kvikkjokk Vit Hundhalsband
1 199 SEK

Kvikkjokk hundhalsband är ett väldigt elegant halsband att ha när man vill vara lite extra fin. Det är i vitt vegetabiliskt garvat läder med små diamantformade nitar i mässing och silver i ett vackert bågformat mönster. Mindre nitar samt mönster gör ett väldigt elegant intryck.   D-ring samt spännen är i mässing.

Det är ett 5 cm brett halsband.

Vi tar in beställningar på detta halsband då alla storlekar ej finns inne på lager, sänd ett mail till [email protected] om du är intresserad av att beställa. Skriv gärna vilken storlek du önskar. Gör du beställning på icke lagervara i September får du 15% rabatt på din beställning. Passa på!

Alla våra större halsband har nylonband inuti halsbandet för extrem hållbarhet, vi har testat det mycket kraftfullt och det är även testat och godkänt av vårt Cane Corso team.  

Vi rekommenderar att ni smörjer in ert halsband med läderbalsam direkt vid leverans. Detta gör att ni skyddar mot väta samt uttorkning och förlänger hållbarhet samt utseende. Ni kan komplettera med våra fina läderbalsam som även går att använda till de flesta skinn och läderprodukter.