Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

Ledsupport Vet


Produkten är tyvärr slut i lager. Sänd ett mail om du önskar bevaka eller få info om varan eventuellt går att beställa.

Ledsupport Vet från Svenska Djurapoteket är ett kraftfullt preparat för att bibehålla rörlighet och motverka stelhet i leder. Kan med fördel användas efter operation och i samband med rehabilitering. Ledsupport vet kan motverka stelhet i samband med bland annat osteochondros, artros, patellaluxation, diskbråck och L7/S1 syndrom. Är även bra att använda i samband med återhämtning efter skador i rörelseapparaten som t. ex. korsbandsskador, frakturer och senskador.Produktbeskrivning samt doseringsanvisningar

Svenska djurapotekets Ledsupport Vet  är kraftfullt ledtillskott till hund vid flertalet vanliga ledproblem bland annat osteochondros, artros, patellaluxation, diskbråck och L7/S1 syndrom.

Vid skador i rörelseapparaten, t. ex. korsbandsskada, senskador och olika frakturer, kan Ledsupport VET bidra till en snabbare återhämtning.

Ledsupport VET innehåller en noga avvägd kombination av några av marknadens mest beprövade tillskott för ledproblem. De verksamma ämnena kan bidra till ökad rörlighet. Det ökar även kroppens möjligheter att regenerera brosk, senor, bindväv och muskler.

Kompletteringsfoder till hund och katt.

Sammansättning: Glukosaminsulfat 2kcl, Metylsulfonylmetan, , frystorkat pulver från Grönläppad mussla,Kondroitinsulfat, hydroliserat Kollagen typ II,  Kalciumakorbat (C-vitamin), Hyaluronsyra.

Varningstext: Till hundar med känslig mage så rekommenderar vi att man startar med en låg dos och sakta ökar upp, fungerar detta inte så rekommenderar vi att man provar Hyaluron+ istället som är skonsammare mot en känslig mage. Varningstext: Är din hund allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt.

Karens 28 dagar pga innehållet av Hyaluron enl SKK dopingreglemente.

 

Analytiska beståndsdelar per dosmått a` 1,3 g: (1,8ml)

Glukosamin400 mg
MSM400 mg
Grönläppad mussla250 mg
Kondroitin100 mg
Kollagen Typ II100 mg
Vitamin-C35 mg
Hyaluron15 mg

 

Bruksanvisning
Blandas i maten 1 gång per dag
Doseringsmått medföljer i förpackningen
Räcker ca:
140 g310 g
Katt/Liten hund upp till 10 kg1 dosmått107 dagar238 dagar
Hundar mellan 10-20 kg2 dosmått54 dagar119 dagar
Hundar mellan 20-30 kg3 dosmått36 dagar80 dagar
Hundar över 30 kg4 dosmått27 dagar60 dagar