Raddna Collection
Handgjorda hundhalsband

LA Leash Adjustable & Hand Sewn - Black Silver
1 099 SEK

799 SEK

La Leash - Adjustable & Handsewn Silver är handgjort i finaste Chrome Leather och är så mjukt att det är en fröjd att hålla i handen. Chrome Leather används även till hästar så det är väldigt starkt även fast det är så mjukt. 

Detta koppel är justerbart så det går att anpassa till flera längder genom att koppla om i olika ringar. Det går även att koppla så du får en loop att lägga tvärs runt kroppen ungefär som man bär en handväska då kan du gå utan att behöva hålla i kopplet. Detta koppel är min absoluta favorit då det är så anpassningsbart och blir lite längre än ett vanligt koppel i full längd men även är så enkelt att anpassa då man vill ha lite kortare koppel. 

Eftersom jag har en stor stark hund är det testat relativt hårt och det är hållbart. Min hund vägde 50kg när han var ca 10månader. 

Att det dessutom är mycket vackert med alla mässingsdetaljer och det fina lädret gör inte saken sämre. Det passar till alla våra halsband om du inte är känslig för att blanda mässing och rostfritt då finns detta koppel även i den varianten.

Det har vårt vackra Atlasmärke fäst vid sig.


Vi rekommenderar att ni smörjer in ert koppel med läderbalsam direkt vid leverans. Detta gör att ni skyddar mot väta samt uttorkning och förlänger hållbarhet samt utseende. Ni kan komplettera med våra fina läderbalsam som även går att använda till de flesta skinn och läderprodukter.